Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Dodaj swój przepis Znasz ciekawy przepis? Podziel się z nami!

Mięso na gołąbki

Jakie kupujecie mięso na gołąbki?

Zgłoś 12.10.17 [14:22] Zizuza

Odpowiedzi

Zgłoś 05.10.17 [15:51] gość

Normalnie garmażeryjne ze sklepu.

Zgłoś 05.10.17 [15:52] gość

Ja kupuję mięso wieprzowe mielone na miejscu w sklepie, takie z łopatki, z szynki albo z karczku. Nie tknęłabym garmażeryjnego.

Zgłoś 05.10.17 [17:29] Angka

Oj nie, żadnej garmażerki, żadnego mięsa wieprzowego. Ja robię gołąbki drobiowe i używam do nich kurczaka zagrodowego, bo to jest o wiele zdrowiej http://drosed.com.pl/grupa_produktow/zagrodow y/ Staram się nie jeść żadnego syfu, a taka garmażerka to jeden syf.

Zgłoś 12.10.17 [14:22] sasirus

;d;d