Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Mięso na gołąbki

Jakie kupujecie mięso na gołąbki?

Zgłoś 09.03.18 [10:38] Zizuza

Odpowiedzi

Zgłoś 05.10.17 [15:51] gość

Normalnie garmażeryjne ze sklepu.

Zgłoś 05.10.17 [15:52] gość

Ja kupuję mięso wieprzowe mielone na miejscu w sklepie, takie z łopatki, z szynki albo z karczku. Nie tknęłabym garmażeryjnego.

Zgłoś 05.10.17 [17:29] Angka

Oj nie, żadnej garmażerki, żadnego mięsa wieprzowego. Ja robię gołąbki drobiowe i używam do nich kurczaka zagrodowego, bo to jest o wiele zdrowiej http://drosed.com.pl/grupa_produktow/zagrodow y/ Staram się nie jeść żadnego syfu, a taka garmażerka to jeden syf.

Zgłoś 12.10.17 [14:22] sasirus

;d;d

Zgłoś 24.01.18 [13:56] dulia

Jeżeli poszukujecie przepysznego mięsa to polecam wam przyjrzeć się ofercie firmy http://borowinabroszki.pl/ Wytwarzają mięso według tradycyjnych metod. Współpracują ze sprawdzonymi hodowlami, które dostarczają im mięso najwyższej jakości.

Zgłoś 19.02.18 [09:39] konaka

Świetne mięso, które nadaję się na gołąbki oraz do wielu innych potraw znajdziecie mięsny, który znajduje się przy ulicy Sarmackiej 1B w Miasteczku Wilanów w Warszawie. Oferują zawsze świeże i pyszne mięso w bardzo dobrych cenach. Realizują również indywidualne zamówienia.

Zgłoś 09.03.18 [10:38] gość

Tutaj podstawową sprawą jest dobry przepis na gołąbki oraz świeże, smaczne mięso które będzie odpowiednio przyprawione, a same przyprawy znajdziecie na Olmix.pl gdzie często zamawiam.