Przepisy kulinarne Gotujemy z o2.pl

Pomysł na danie z ...

Szukam pomysłu na danie z koncentratem grzybowej Krakus. Może podpowiecie mi do czego mogę go jeszcze użyć niż tylko do grzybowej i sosu grzybowego ?

Zgłoś 12.03.18 [01:56] Kris91

Odpowiedzi

Zgłoś 16.01.18 [18:58] polinka

Jeszcze nie próbowałam ale słyszałam, że można dodać koncentrat grzybowy Krakusa do bigosu, albo farszu do pierogów. Ja do tej pory używałam go jedynie do zupy lub sosów, ale że smakuje wyśmienicie w obu postaciach, jestem pewna, że doda też fajnej nutki bigosowi czy pierogom.

Zgłoś 19.01.18 [11:02] voyt

Ja dodaję koncentratu grzybowego Krakus do bigosu. Nadaje fajnego grzybowego smaku i aromatu. Mi się to sprawdza.

Zgłoś 12.03.18 [01:56] Arunas

Mi się sprawdził jako dodatek do spaghetti, gdy miałam mięso garmażeryjne i chciałam mu nadać lepszy smak http://drosed.com.pl/grupa_produktow/miesa-ga rmazeryjne/ Bardzo fajnie to wyszło i spaghetti wszystkim smakowało jak nigdy.